Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Actueel

Voorjaarcollecties bezichtigen

SHOWROOM ETC CULEMBORG

Vanaf heden is onze allernieuwste voorjaarscollectie te bewonderen op het ETC Design Center Europe in Culemborg. 

 

Dit voorjaar herintroduceert BAAN pied de poule, een all-time favoriet. De combinatie van dit prachtige patroon met onze meubelen, maakt het gebruik van deze stof des te meer vernieuwend en edgy!

 

Bij METROPOLE staan dit jaar de animal prints centraal. Door exotische meubels en accessoires met elkaar te combineren, gaan wij als het ware op wereldreis in eigen huis.

 

Onze voorjaarscollecties in het ETC komen bezichtigen? Op het ETC zijn consumenten uitsluitend welkom met een intereur professional. Als interieur professional dient u zelf een online afspraak in te plannen op de site van het ETC. Standnummers 93 en 101/101c.

  

SHOWROOM WADDINXVEEN

Ook in Waddinxveen ziet onze showroom er weer top uit. 

 

Het thema van de BAAN-collectie in Waddinxveen is: NEUTRAL CHIC. BAAN liet zich bij deze collectie inspireren door rijke, natuurlijke elementen. Deze interieurtrend voelt als een zachte deken mede door het kleurenpalet: beige, bruin en hunter groen.

 

Bij METROPOLE staat het thema SOFT OASIS centraal. Deze zachte, subtiele tint beweegt zich tussen groen en zand en is vernoemd naar het rustig ontwaken, de kleur van het ochtendlicht. Dit in combinatie met de romantische, zacht roze pastelkleur Blossom Powder, welke uitnodigt om goed voor onszelf en anderen te zorgen.

 

Onze collecties in onze showroom in Waddinxveen komen bezichtigen ? Klik dan hier.
Wij hanteren tijdsblokken van 2 uur.

 

De tijdsblokken in Waddinxveen zijn als volgt:

Van maandag tot en met vrijdag:
9-11 uur
11-13 uur
13-15 uur
15-17 uur

 

Op de zaterdagen bent u welkom van:
9-11 uur
11-13 uur


Wij letten extra goed op elkaar en onze (persoonlijke) hygiëne. Natuurlijk blijven wij de meest recente richtlijnen van het RIVM en de overheid volgen. Zo kunt u bij de ingang uw handen desinfecteren.  Wij houden 1,5m afstand en dragen een mondkapje. Wij verwelkomen u echter altijd met een glimlach!
 

ETC_metropole-19_thumb ETC_metropole-51_thumb

Update corona- virus (COVID-19)-2

Wooncomfort belangrijker dan ooit

U zult gemerkt hebben dat de ontwikkelingen rond het corona virus razendsnel gaan en dat wereldwijde maatregelen snel veranderen. Zo ook in de woonbranche.


PRODUCTIE
Onze productie is volledig operationeel. We werken hoofdzakelijk met Nederlandse leveranciers en staan geheel voor u klaar. 


SHOWROOM
Onze showroom in Waddinxveen is vanaf 3 maart a.s. uitsluitend op afspraak te bezoeken. Wij zijn op werkdagen open van 9 tot 17 uur. Zaterdag 6 maart a.s. zijn we geopend van 9.30 uur tot 16 uur en zaterdag 13 maart van 9 tot 13.30 uur. In verband met de nieuwe maatregelen werken wij met tijdsblokken van 1,5 en 2 uur. Wilt u een tijdsblok reserveren, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.  Laat u online inspireren!
 

- ONZE EN UW - GEZONDHEID
Wij letten extra goed op elkaar en onze (persoonlijke) hygiëne. Natuurlijk blijven wij de meest recente richtlijnen van het RIVM en de overheid volgen. Zo kunt u bij de ingang uw handen desinfecteren. Houd 1,5m afstand.

We verwelkomen u echter met een glimlach! 


Herstoffeeractie

Uw zitmeubel nieuw leven inblazen? Laat deze NU herstofferen tegen 50% van de huidige nieuwprijs! Niet alleen komt onze interieuradviseur hiervoor graag bij u thuis met staalboeken van o.a. Carlucci & Keymer. Ook kan uw zitmeubel opgehaald en thuisbezorgd worden! Dus heeft uw bank (oor)fauteuil, eetstoel of bureaustoel een facelift nodig, maak dan NU een afspraak. Mis deze actie NIET!
 

Deze actie is geldig op alle BAAN modellen. Ook modellen van andere fabrikanten kunt u NU laten herstofferen met extra hoge korting!


VOORBEELD ACTIE
Nieuwprijs 3-zits bank € 2884
Herstoffeerprijs normaal € 2163
Herstoffeerprijs NU € 1442

Om gebruik te maken van deze herstofferings actie, neem contact met ons op.
 

E: info@baanmeubelen.nl
T: +31 (0) 182 613644
 

DSC00738_(Middel)_thumb