Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Actueel

Ondernemingsprijs Midden Holland 2019

Wij zijn zeer verheugd en supertrots op de nominatie voor de Ondernemersprijs Midden Holland in de categorie ‘Ondernemer van het jaar MKB’. Dit is maandag 26 november j.l. bekend gemaakt tijdens een evenement dat door Network Business Events voor de 5e keer georganiseerd is. Er zijn 9 bedrijven geselecteerd, deze zijn gerubriceerd in drie verschillende categorieën:
• Detailhandel & Horeca
• Ondernemer van het jaar MKB
• Ondernemer van het jaar Groot Zakelijk
Binnen iedere categorie zijn er drie genomineerden gekozen. Wij zijn één van de drie genomineerden binnen de categorie MKB. De jury zal de komende periode druk bezig zijn met het toetsen van de voorgedragen kandidaten en bepaalt uiteindelijk welke parels er dit jaar kans maken op 'onderneming van het jaar 2019'. De 3 winnaars worden bekend gemaakt op maandag 14 januari a.s. in de Goudse Schouwburg.

Deze nominatie voelt als een erkenning, een prachtige beloning aan de vooravond van ons 85e bestaan. Volgend jaar maken wij al 85 jaar met veel plezier meubelen voor iedereen. Meer informatie kun je vinden op Ondernemersprijs Midden Holland en nbe. Benieuwd naar onze reacties, wat we hebben gedaan en wie de winnaar wordt, volg ons op Facebook en Instagram.
 

 

Midden_Holland_genomineerd_logo_MKB_(Medium)_thumb

STOCKSALE

De jaarlijkse winter Factory sale start zaterdag 8 december. Noteer vast in uw agenda. Wij zijn die dag geopend van 10 tot 15 uur.


AUTUMN COLLECTION 2018


BAAN verwelkomt u dit najaar heel graag op haar nieuwe industriële stand in het ETC Design Center Europe in Culemborg. De Autumn collection van BAAN kenmerkt zich door strakke verfijnde lijnen, de geliefde retro invloeden uit de jaren '70, notenhout, zwart staal. Door het gebruik van casual leer, bijzonder zachte, maar ook stoere fluwelen en prachtig geweven stoffen haalt BAAN Italiaanse design naar Culemborg. BAAN geeft de industriële woontrend een modische draai door grijstinten te combineren met denim blauw en de nieuwe trendkleur gold honey. Hierdoor wordt rust en warmte gecreëerd. Nieuwsgierig? Kom naar stand 93 (direct links bovenaan de trap), waar we u verwelkomen met heerlijke Italiaanse hapjes en drankjes.

Bijzonder trots zijn we op onze samenwerkingspartners: GewoonGers (industriële puien en kozijnen), Stout verlichting, BKS meubelen en Elle Funny Carpets. 


De nieuwe Metropole collectie is stylisch met een mix van spannende kleuren en materialen uit Parijs. Niet alleen in de fashion kom je dit najaar donkergroen, wijnrood en aubergine tegen. Ook Metropole by Baan introduceert deze trendkleuren, waarbij nog steeds goud als accent wordt toegepast. De botanische woontrend wordt voortgezet. Nieuw zijn de Macarons. Een must voor ieder interieur. Wilt u een macaron proeven én bewonderen, kom dan naar stand 100/101C.

De previews van beide Autumn collections 2018 vinden plaats op zondag 16 september a.s. van 10 tot 17 uur, ETC Desgin Center Europe, Randweg 20, Culemborg. Laat u zich inspireren door alle noviteiten, maak kennis met de nieuwste woontrends of bezoek één van de lezingen en/of workshops. Voor meer informatie klik hier.