Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Actueel

VIP WOONEVENT BAAN

Onze vernieuwde showroom is bijna klaar. Om dat te vieren organiseren we op zondag 29 oktober a.s. van 11 tot 17 uur een VIP Woonevent. Tijdens het event wordt de nieuwe Autumn collection gepresenteerd: luxury living anno 2017. U krijgt op deze dag 10% korting op de nieuwe collectie. Daarnaast kunt u zich heerlijk laten verwennen met bubbles en bites in ons nieuwe Metropole café. FALL FOR IT.
 

Meldt u zich hier aan. De toegang is gratis.

 

Uitnodiging_consument-2_thumb

Anne-Claire Winkelhagen ontwerpt model Charly

Na een intensieve samenwerking van twaalf jaar tussen Baan en Clairz Interior Design zijn de handen ineen geslagen. Anne-Claire Winkelhagen heeft samen met Mirande Baan het nieuwe model, Charly, tot leven gewekt.
 

De Charly is chique en elegant met een stoere, hedendaagse twist en is volledig customizable. Het is mogelijk zelf de bekleding, afmetingen en opstelling te bepalen, van loveseat tot hoekbank. Het comfort en de toepassing van rijk textiel geven een luxe eindresultaat. En dat Charly een oer Hollands product is blijkt uit het feit dat de bank volledig geproduceerd wordt in Waddinxveen, met de voor Baan kenmerkende ambachtelijke passie en vakmanschap op het hoogste kwaliteitsniveau.
 

De bank is gelanceerd tiijdens de Salon Residence in Laren en verkrijgbaar via Clairz interior design. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden, stuur een mail naar info@clairz.nl

 

Clairz-4_thumb Clairz-1_thumb Clairz-3_thumb Clairz-2_thumb

BAAN NIEUWE SPONSOR EREDIVISIE BC DKC1

BAAN gaat komen seizoen het eerste team van Badminton Club DKC in Den Haag sponsoren. Deze vereniging speelt al vele jaren op het allerhoogste niveau van Nederland. In 2015 zijn ze Nederlands kampioen geworden en vorig jaar werden ze runner-up. Dit jaar bestaat BC DKC 1 uit: Mark Caljouw, Michiel Kruijt, Joran Kweekel, Thomas Wijers, Marlies Baan, Daisy Bommeleijn en Alyssa Tirtosentono. Trainer/coach: Dennis van Daalen de Jel. Coach assistent: Grischa Camonier. Manager: Hans Macaré. Fysiotherapeut: Bernd Dessauvagie.

Het team kent grote toppers en jongtalenten. Mark Caljouw, Nederlands Kampioen en 48e op de Wereldranglijst, heeft jarenlang bij BC DKC gespeeld. Vorig jaar speelde hij mee in de Duitse competitie en kon hij niet voor BC DKC 1 uitkomen. Dit jaar lukt dat wel. Hij maakte dit seizoen een transfer naar de Deense competitie, wat op doordeweekse dagen gespeeld wordt, waardoor hij ook nog voor zijn ‘eigen’ club kan uitkomen. Joran Kweekel (19 jaar) en Alyssa Tirtosentono (17 jaar) spelen beiden in het Nationale (Jong oranje) team, waar Marlies Baan (18 jaar) afgelopen jaar afscheid van heeft genomen.  


Dennis van Daalen de Jel, de trainer/coach, stelt zich dan ook dit seizoen als doel in ieder geval de play-off wedstrijden te halen. 


Hieronder staat het wedstrijdschema voor de eerste speelhelft.

za 9-9-2017 12:00     Roosterse BC 1 - DKC BC 1
za 16-9-2017 19:00   DKC BC 1 - TFS Barendrecht 1
za 23-9-2017 19:00   DKC BC 1 - AviAir Almere 1
zo 24-9-2017 14:30   Le Credit Sportif VELO 1 - DKC BC 1
za 30-9-2017 19:00   DKC BC 1 - Duinwijck BC 1
za 7-10-2017 19:00   Victoria BC 1 - DKC BC 1
za 21-10-2017 19:00 Smashing BC 1 - DKC BC 1
za 28-10-2017 19:00 DKC BC 1 -  Zijderveld BV Van 1
za 4-11-2017 19:00   FZ Forza Amersfoort 1 - DKC BC 1

Op onze Facebookpagina zullen wekelijks de uitslagen van BC DKC1 worden vermeld. Volgt u ons mee?  

 

BCDKC1+_(Small)_thumb