Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Actueel

SPRING COLLECTIONS 2018

COMING SOON BY BAAN
Nudes & Naturels

De Spring collection van BAAN kenmerkt zich door skintones, powder pinks, natural fibres, terracotta. Baan combineert dit voorjaar beige en greige tinten met deze aardse kleuren. Hierdoor wordt rust en warmte gecreëerd. Een Baan-interieur blinkt uit in strakke lijnen, rijke materialen en toch een warme en behaaglijke sfeer. 

 

De preview van de Spring collection 2018 vindt plaats tijdens het Woonevent op de Woonindustrie van zondag 4 februari a.s. van 10 tot 18 uur, standnummer 2A098, Symfonielaan 1, Nieuwegein. U bent van harte welkom.
COMING SOON BY METROPOLE BY BAAN
Green & gold

De ontwerpers van de Metropole By Baan collectie hebben dit voorjaar gekozen voor green & gold, dé trendkleuren van 2018. Moss, metals, forest & velvets in combinatie met de tot de natuur geïnspireerde 'Flamengo Botanico' vind je terug op de nieuwe modellen, tafels en accessoires. Nieuwsgierig? Meet & Greet Green & Gold. 

 

De inspiratiedag op het ETC Design Center Europe vindt plaats op zondag 18 februari van 10 tot 17 uur, standnummer 101/101c, Randweg 20, Culemborg. De bubbles staan klaar.


 


AANKONDIGING FACTORY SALE

De BAAN FACTORYSALE komt er weer aan. Noteert u vast in uw agenda. Vanaf 2 december a.s. kunt u profiteren van de allerlaagste fabrieksprijzen met kortingen tot maar liefst 80%.
 

Showroom_wveen-Napoli_2017013_thumb Showroom_Mandarin_wveen-2017014_thumb

Consumenten inspiratiedag ETC Design Center Europe

Zondag 12 november a.s. is er weer een consumenten inspiratiedag op het ETC Design Center Europe in Culemborg. Met 90 exposanten die gezamenlijk meer dan 500 merken vertegenwoordigen is dit Center de plek om wooninspiratie voor het hogere segment op te doen. Met ruim 15.000m2 is er voor iedereen wat te vinden als het gaat om wandbekleding, meubelen, meubel- en gordijnstoffen, vloeren, vloerbekleding, verlichting, accessoires en kunst. Uiteraard zijn wij daar ook aanwezig met onze allernieuwste collectie (stand 101/101c).


MAAK NU KANS OP 2 GRATIS TOEGANGSKAARTEN

Wij geven 2x2 toegangskaarten weg. Ga naar Facebook, like onze pagina, deel het bericht en geef aan waarom je naar deze interieur inspiratiedag wilt gaan. Stap zondag a.s. in de wereld van Metropole by Baan en ontmoet de Master of interior.
 

Wanneer:
Zondag 12 november van 10 tot 17 uur
 

Adres:
ETC Design Center Europe
Randweg 20 - 4104 AC Culemborg

 

ETC_sept2017-Rex_(2)1_thumb ETC_sept2017-3_Essex_Princes1_thumb ETC_sept2017-Hudson_thumb