Actueel

WINTER FACTORY SALE

De SALE is gestart. Profiteer dit jaar nog van de hoogste korting in combinatie met de hoogste kwaliteit zitmeubelen. Kom naar de showroom in Waddinxveen. Ontdek de rijke wereld van BAAN en geniet van de allerlaagste prijzen. http://www.baanmeubelen.nl/actueel
 


START FACTORY WINTER SALE BEGIN DECEMBER 2020

De FACTORY WINTER SALE start dit jaar op 9 December 2020. Dit is al bijna, houdt onze FB/Instagram en website dus goed in de gaten voor alle informatie omtrent de aankomende SALE!!


SUMMERSALE

 

Voor een actueel overzicht van alle modellen klik hier.


WINTERSALE

De wintersale start zaterdag 8 december a.s. Wij zijn die dag geopend van 10 tot 15 uur. U bent van harte welkom.

 

Showroom_Via_XL_oktober_2018-2018020_thumb Showroom_Scelta_oktober_2018-2018018_thumb

SUMMERSALE

De FACTORYSALE start zaterdag a.s. De showroom is die dag geopend van 10 tot 16 uur. U kunt dan profiteren van kortingen die oplopen tot maar liefst 90%. Voor een actueel overzicht van alle modellen klik hier.
 

Sale-2018001_Obliquo_Level1_thumb Sale-2018002_Bridge2_thumb

SPRING COLLECTION 2018

COMING SOON BY BAAN
Nudes & Naturels
 

De Spring collection van BAAN kenmerkt zich door skintones, powder pinks, natural fibres, terracotta. Baan combineert dit voorjaar beige en greige tinten met deze aardse kleuren. Hierdoor wordt rust en warmte gecreëerd. Een Baan-interieur blinkt uit in strakke lijnen, rijke materialen en toch een warme en behaaglijke sfeer.

De preview van de Spring collection 2018 vindt plaats tijdens het Woonevent op de Woonindustrie van zondag 4 februari a.s. van 10 tot 18 uur, standnummer 2A098, Symfonielaan 1, Nieuwegein. U bent van harte welkom.

 

 

BAAN1_thumb

WINTER FACTORY SALE

De factorysale start 2 december a.s. De mooiste meubelen kun je nu kopen met de hoogste kortingen. Kom naar BAAN en profiteer tot en met 23 december van de laagste fabrieksprijzen. Voor een actueel overzicht van alle modellen, inclusief afbeeldingen en maten, klik hier.

 

Showroomsale_dec-201707_Match5_thumb Showroomsale_dec-201741_Komo1_thumb

AUTUMN COLLECTION 2017

Coming soon by BAAN


De Autumn collection van BAAN kenmerkt zich door TIJDLOZE LUXE ANNO 2017. Je ziet het volop in de luxueuse woonbladen: zwarte stalen deuren, witte wanden in combinatie met ecru, grijs en taupe tinten. Prachtig. Baan combineert het dit najaar met cognac. Door deze aardse kleur aan het basispalet toe te voegen, wordt rust en warmte gecreëerd. Interieurs met strakke lijnen, rijke materialen en toch een warme en behaaglijke sfeer, dat is waar BAAN in uitblinkt.


De preview van de  Autumn collection 2017 vindt plaats tijdens het Woonevent op de Woonindustrie op zondag 10 september van 10 tot 18 uur; standnummer 2A098, Symfonielaan 1, Nieuwegein.  Er is die dag van alles te doen. Dus ben je toe aan interieurinspiratie, wil je advies bij je inrichting, de laatste woontrends uit Milaan weten, of heb je zin om mee te doen aan een van de interieurworkshops? Kom dan op zondag 10 september naar de De Woonindustrie en laat je inspi­reren door de laatste collecties en noviteiten bij Baan en ruim 125 andere inte­rieurfabrikanten.
 

 

Woonindustrie_nieuw-eetstoel_Job-2017001_thumb Woonindustrie_voorjaar_hoekbank_2017_fauteuil_3017-2017001_thumb Woonindustrie_voorjaar_hoekbank_2015_fauteuil_3017_hocker_4017_-2017007_thumb Woonindustrie_voorjaar_detail_bank_2015-2017022_thumb

SUMMER FACTORY SALE

Van zaterdag 3 juni tot en met 30 juni vindt de SUMMER FACTORYSALE plaats.
Sla nu uw slag en koop een BAAN meubel met korting dat kan oplopen tot maar liefst 80%

Wij zijn op werkdagen geopend van 9 tot 17 uur; op zaterdag 3 juni van 7 tot 15 uur;
op de overige zaterdagen van 9 tot 13 uur. 

Kom snel, want op = echt op. Benieuwd naar de modellen, klik hier. 
 


UITNODIGING WOONEVENT


Ontwerpwedstrijd

 

Klik hier voor de wedstrijdvoorwaarden, programma van eisen en algemene voorwaarden.


BAAN OP HOOG NIVEAU

Baan zet dit voorjaar letterlijk en figuurlijk haar collectie op een hoger niveau.

Een open haard, zachte natuurlijke kleuren en rijke stoffen geven de nieuwe Baan stand in de Woonindustrie een huiselijke sfeer. De kleuren zijn beige, greige en taupe. Een perzik-accent en pied-de-poules zorgen voor de finishing touch. Uitnodigend en warm, zo zou u de nieuwe bank en fauteuil uit de Baan-collectie kunnen noemen. De lichtvoetige Divisio en Parte staan op een hoog rank frame. Zeer fraai is de rug van de nieuwe fauteuils en bank. Deze bestaat uit twee delen. Ook de nieuwe eetstoelen Buco met een ‘gat’ in de rug, waardoor een zeer comfortabele zit gegarandeerd wordt, geven u het ultieme “welkom thuis” gevoel. 

Voor een persoonlijke ontmoeting met deze collectie bent u van harte welkom in de Woonindustrie, Symfonielaan 1 in Nieuwegein (2A098; direct rechts bij de ingang).
 

De Woonindustrie is elke maandag van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor consumenten en vakbezoekers. 
 

Voorjaarsbeurs_2015_verkleind-2015014_thumb Voorjaarsbeurs_2015_Dura-_verkleind-2015011_thumb Voorjaarsbeurs_2015_Buco-verkleind-2015024_thumb Voorjaarsbeurs_2015_Divisio-Parte-verkleind-2015001_thumb

BAAN collectie 2014 : Vintage feel

BAAN komt dit najaar met een prachtige nieuwe collectie

 

Bij het uittekenen van de nieuwste modellen heeft Baan zich laten inspireren door de interieurtrend 'karakter met een knipoog naar toen. 

 

Het resultaat is een organisch vormgegeven bank en een bank met nonchalante armkussen. Daarnaast roept ook de kleurkeuze een vintage gevoel bij de bezoeker van de huiselijke stand van Baan op: een volle wijnrode kleur wordt gecombineerd met frisse kiwi- en zeegroene tinten. Wie oog heeft voor detail ontdekt hoe bijzonder de nieuwe collectie is. Wij experimenteerden met bijzonder zachte stoffen en leer.

 

   

 

 

 


BAAN IN MILAAN

De hele woonwereld was half april in Milaan op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van de woonmode. 'I Salone Internationale del Mobile di Milano' is de meest toonaangevende beurs voor meubel design & interieur.  Vele gerenommeerde én nieuwe design merken tonen hun nieuwste meubelcollecties en geven een voorproefje van de aankomende woontrends. Il Salone trekt jaarlijks ruim 280.000 bezoekers uit 150 verschillende landen. Voor Ton en Mirande Baan was een weer een groot feest om zoveel mooie designmeubelen gepresenteerd te zien. Zij brengen hieronder graag verslag uit van hun bevindingen.


WOONTREND 1: GOLDEN AGE
De 16de en 17de eeuw staat bij vele designers volop in de belangstelling. Vooral onze Gouden Eeuw spreekt tot de verbeelding. Dat leidt in het interieur tot hernieuwde aandacht voor historische dessins, portretten van meesterschilders, klassieke elementen zoals pilaren en ornamenten. Marcel Wanders is zonder twijfel één van de grootste ‘meesters’ in de internationale designwereld. In Milaan gaf hij voor het Nederlandse designmerk Moooi een unieke presentatie met levensgrote ‘wallpapers’: interieurs van oude historische gebouwen gaven diepte aan de presentatie van zijn modellen. 
 


WOONTREND 2: GOUD VAN OUD
De wereld verandert razendsnel. Daarom grijpen we graag terug op het verleden waarin alles nog overzichtelijk was. We zijn nostalgisch. Maar het oude kopiëren we niet zomaar, we halen er elementen uit die we in een nieuw jasje steken. Door ze uit te vergroten, te veranderen of soms alleen details te gebruiken. De Gouden Eeuw beleving was op de internationale meubelbeurs in Milaan niet alleen terug te vinden in de presentatie van Moooi, ook bij andere ontwerpers werd de bezoeker terug genomen naar de tijd van een aantal eeuwen terug. Dit kwam tot uiting in de materiaal- en stofkeuze, vormgeving en in de details: donker gekleurd marmer, rijke, veelal matte veloursstoffen, bonten kleden, klassieke ronde vormen, handgetekende dessins in combinatie met koperen en gouden accessoires.


 

       

 

 WOONTREND 3: VINTAGE
Naast het Gouden Eeuw effect, is nog steeds het ‘vintage’ meubilair ook heel populair. Bij het uittekenen van de nieuwste modellen hebben vele designers in Milaan zich laten inspireren door de jaren vijftig en zestig: organisch en rond vormgegeven fauteuils, banken en (bijzet)tafels. Daarnaast riep ook de kleurkeuze een duidelijk vintage gevoel bij de bezoekers van de meubelbeurs op: lichte pasteltinten in combinatie met donkere volle vintage kleuren als wijnrood bepaalden de jaren 50 uitstraling van vele stands op de beurs. 


FACEBOOK

BAAN bestaat 80 jaar! Doe je mee aan deze leuke GRATIS actie?

Wij verloten een poef bij 1000 facebook likers!
 

Mocht je onze facebook-pagina, www.facebook.com/baanmeubelen, nog niet geliked hebben, like & deel het bericht over deze actie! En ... misschien staat deze poef in het voorjaar nog bij jou in huis!


Ga naar www.facebook.com/baanmeubelen. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe foto's, modellen en acties en maak je ook nog eens kans om deze poef te winnen!
 

LEREN_POEF1_thumb

BAAN 80 JAAR

Baan bestaat dit jaar 80 jaar. In het kader van haar jubileum vinden dit jaar diverse activiteiten en festiviteiten plaats. Het laatste nieuws kunt u volgen op https://www.facebook.com/baanmeubelen


VOORJAARSBEURS 2014

U kunt zondag 9 februari a.s. wooninspiratie opdoen tijdens de consumentendag van de voorjaarsbeurs op het HTC, Symfonielaan 1 in Nieuwegein. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² presenteren aanbieders van interieurproducten hier hun producten.

Op de eerste dag van de voorjaarsbeurs is de consument van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs. Er wordt tevens professioneel interieuradvies gegeven door stylistes voor een symbolisch bedrag van € 12,50 voor een half uur. Breng hiervoor een plattegrond mee en foto's van uw huidige ruimte. Daarnaast kunt u ook gratis moodboards maken, eveneens onder begeleiding, en zijn er gratis woonbladen beschikbaar. Registreer uzelf via www.hometradecenter.nl/toegangskaart, print de ingevulde toegangskaart uit en kom gratis naar de consumentendag!


Ook Baan is op deze beurs aanwezig. In standnummer 2A098 presenteert Baan haar nieuwste collectie. Bij de zoektocht naar vernieuwing is bij BAAN het verleden een belangrijke inspiratiebron geweest voor de nieuwe collectie. Tijdens de voorjaarsbeurs introduceert Baan dan ook met heel veel trots ‘Back to the next generation’. 


De vakdagen zijn van maandag 10 tot en met woensdag 12 februari a.s. In het kader van het 80-jarig bestaan vindt op maandag 10 februari tijdens de voorjaarsbeurs in het HTC de onthulling van 'back to the next generation' plaats. Hiervoor heeft een geselecteerde groep Baan-dealers een persoonlijke uitnodiging per post ontvangen. Hebt u deze uitnodiging (abusievelijk) niet ontvangen en wilt u wel graag bij deze feestelijke onthulling zijn, stuur dan een mail naar info@baanmeubelen.nl. De onthulling is uitsluitend bedoeld voor de retail. De bubbles staan klaar. U bent van harte welkom in standnummer 2A098.

 

onthulling_thumb

WONEN IS MODE BY BAAN

Terwijl U nog kunt genieten van zomerse temperaturen, zijn wij al helemaal klaar voor het najaar. Baan heeft zich de laatste maanden weer volop laten inspireren door de fashion- en interieurtrends en komt dit najaar, zowel voor de Baan- als voor de Metropole collectie, met twee prachtige rijke collecties.

In de nieuwe Baan showroom in het HTC maakt u kennis met de woonmodetrend ‘Luxury Love’. Comfortabel wonen met pure en eerlijke materialen in een chique kleurencombinatie die warm en weelderig is met mosterd geel, zand, bruin en herfst groen. De Baan najaarscollectie oogt ingetogen door het rustige kleurenpalet, maar wie oog heeft voor detail ontdekt hoe bijzonder de nieuwe collectie is. Wij experimenteerden met stoffen en nieuwe vormen. Wol en velours worden gecombineerd met hightech glansgarens. Bij de zoektocht naar vernieuwing is het verleden een belangrijke inspiratiebron geweest. Zo worden de nieuwe modellen gekenmerkt door prachtige organische lijnen.

In de Metropole showroom in het ETC wordt u van harte welkom geheten door de woonmodetrend ‘Fashion loves interior’. De sfeer is luxe; de stoffen zijn fashionable, puur en rijk; de kleuren zijn camel, zeegroen en grijs. De Metropole collectie is verrijkt met modellen met ronde elegante vormen.  Daarnaast is de gecapitonneerde bank weer terug. De afwisseling van glanzende en matte materialen zorgen voor de balans in ingetogen eenvoud en glamour chique. Zo krijg je een mooi spel van lijnen, texturen en kleuren. U ziet het. Ons stijllab heeft weer op volle toeren gedraaid en dat heeft verrassende collecties opgeleverd.

De presentatie van de nieuwe collecties vindt plaats tijdens de vakbeurzen in het HTC en ETC. Deze beurzen zijn van 8 t/m 11 september in het HTC en van 15 t/m 17 september in het ETC. De consumentendagen zijn op zondag 8 september a.s. van 10-17 uur in het HTC, Symfonielaan 1, Nieuwegein (standnr. 2A098). Daarnaast bent U van harte welkom op vrijdag 11 oktober van 14 tot 22 uur in het ETC, Randweg 20 te Culemborg (standnrs. 100 en 101).


BAAN op televisie

Ton Baan was zondag, 18 november j.l. op RTL 7 te zien tijdens het televisie-programma Bedrijf in Beeld. Voor dit programma werkte Baan samen met het Home Trade Center in Nieuwegein. De opnamen zijn dan ook gemaakt in de stand van Baan op het HTC (2A098). Het Home Trade Center is een groot platform voor de interieurbranche. Aanbieders van interieurproducten en andere branchegerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar in Nieuwegein. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 35.000 m2 vindt u accessoires, meubels, slapen, advies, textiel en verlichting. Meer dan 225 merken tonen hun collecties, trends en noviteiten, waaronder dus BAAN. De primaire doelgroep van het Home Trade Center bestaat uit retailers, retailorganisaties en beroepsverenigingen, projectinrichters, interieurstylisten, interieurfabrikanten/agenten, vakopleidingen en haar studenten en vakpers. Ook consumenten zijn onder bepaalde voorwaarden van harte welkom in het Home Trade Center.
 

bedrijf_in_beeld1_thumb

Baan in koffietijd

Dit najaar kom je BAAN overal tegen, onder andere ook in Koffietijd. Clairz Interior Design heeft deze zomer het nieuwe interieur van het Koffietijd huis mogen ontwerpen. Het resultaat daarvan is te zien op haar site. Clair heeft gekozen voor de dinerstoel Invite, waarin de (gast)sprekers heerlijk kunnen tafelen en talken. Deze stoel is anders dan anders. De stoel is afgewerkt met een fraaie armflap. Er hebben al vele BN-ers op de stoelen gezeten: Nick en Simon, Ben Saunders en Angela groothuizen. Koffietijd wordt afwisselend gepresenteerd door drie presentatrices; Pernille La Lau, Quinty Trustfull en Loretta Schrijver. In wisselende samenstellingen zullen zij steeds een duo vormen, om zo het gezelligste ochtendprogramma van Nederland te presenteren: van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 11 uur op RTL4.
 

Invite