Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Het bedrijf


Het bedrijf

Vakmanschap 'Made in Holland'. 

Met meer dan 80 jaar ervaring als fabrikant van Neerlands meest stijlvolle zitmeubelen, kiezen we voor de kwaliteit van traditioneel vakmanschap, in plaats van massaproductie.

BAAN koestert het individu, niet de menigte. Maatwerk is onze standaard.

Bij BAAN werken uitsluitend mensen met passie voor hun werk. Ze leveren een groot deel van de handenarbeid die nodig is bij het maken van elk zitmeubel. Hun oog voor detail garandeert het ultieme comfort van de Baan bank of fauteuil. Baan staat voor design, comfort en vakmanschap.

BAAN heeft drie eigen collecties: Baan, Sitsupply en Metropole. Op de verschillende showrooms worden de meest actuele en sfeervolle collecties gepresenteerd. Op de showroom in Waddinxveen kunt u de totale collectie bewonderen.