Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Bekleding


Bekleding


U kunt bij ons zelf de bekleding bepalen. Wij werken met alle grote stof - en leermerken op het gebied van interieur design. Zo verwerken wij vele stoffen afkomstig van stoffenhuizen als Chivasso, JAB, Romo, Ploeg, Casamance, Kobe, Malabar, Reynaldo, Harlequin, Sanderson en Vano. Leer betrekken wij o.a. van Hulshof, Ohmann en Verotex.

In 2004 hebben wij ook een eigen collectie stoffen en leer op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Onze collectie stoffen is een combinatie van uni´s, strepen en dessins, sommige mat en andere met glans of reliëf. De Baan stoffen- en leercollectie is inmiddels uitgegroeid tot een topmerk, waarbij kwaliteit en prijs in één hand gaan.