Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Geschiedenis


Geschiedenis

In 1934 begon Teunis Baan een meubelstofferingsbedrijfje in Waddinxveen. Vanaf het allereerste begin had zijn atelier maar één doel: de meest stijlvolle en superieure meubelen stofferen in Nederland. Anno 2011 heeft Baan naast het hoofdkantoor aan de Zuidkade 110 in Waddinxveen meerdere eigen showrooms en meer dan 150 verkooppunten in Nederland, Belgie en Duitsland. Baan is uitgegroeid tot één van de meest exclusieve zitmeubelfabrikanten van Nederland. Vandaag de dag kijken we nog steeds terug op een rijke geschiedenis. 

We zijn en blijven een trots familiebedrijf, dat momenteel wordt geleid door een lid uit de derde generatie Baan; de heer Ton, samen met zijn vrouw Mirande Baan.