Home

Baan produceert en biedt u een unieke verscheidenheid aan zitmeubelen, met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en comfort te geven, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in de wereld van BAAN. Wij nodigen u uit met de nieuwe collecties op ontdekkingsreis te gaan en onze fascinerende producten te leren kennen.

 

Ontwerp


Ontwerp

Baan is van alle markten thuis en biedt een variatie in stijl. Zoekt u een landelijk, modern of glamour eetbankje, hoekbank, chaise longue, stoel of poef. Alles kan. U kunt bij ons ook terecht voor bed-achterwanden of specifieke fauteuils voor in uw serre, bij de open haard, lounge of tuinkamer. Kortom, voor ieder 'vertrek' in huis rijdt u naar BAAN.

BAAN kent drie eigen collecties: Baan, Metropole en Sitsupply, die inmiddels door heel veel mensen zeer gewaardeerd worden. Ieder model wordt ontworpen door een ontwerpteam bestaande uit onder andere Ton en Mirande Baan en Ron Veldhuysen  (www.ronveldhuysen.nl). Zij hebben zich zowel nationaal als internationaal georiënteerd en de signalen vanuit de markt vertaald naar hoogwaardige, functionele zitmeubelen. Zij werken voornamelijk vanuit emotie. Kwaliteit en duurzaamheid vormen zo een symbiose met schoonheid en originaliteit. Ieder model heeft een uitzonderlijk design en is uniek.